ČuBraD

uslužni obrt

 
 

Internet za obrtnike

Potaknuti sve većim utjecajem Interneta na današnje kupce, a sve slabijim poslovanjem obrtnika koji nude svoje usluge ili proizvode kupcima, odlučili smo pokrenuti projekt kojim bismo omogućili bolju komunikaciju između Vas obrtnika, koji nudite, i potencijalnih kupaca, koji traže.

Kako???

Usprkos danas uvriježenom mišljenju da je Internet samo zabava za djecu, i da od toga ne mogu imati koristi poslovni korisnici, to se sve više mijenja u sasvim drugu krajnost: moderni kupac prvo na Internetu traži informacije o proizvodu i onima koji mu ga mogu isporučiti, te cijene koje se nude na globalnom tržištu. U takvoj situaciji, nemati danas svoje Internet stranice, sa popisom usluga ili proizvoda, potpuno je neprihvatljivo.

Zašto???

Jednom davno jedan poduzetan obrtnik izjavio je: 'Internet? Što je to? Ja o tome ne znam ništa, znači da to ne postoji!' Danas, ista bi se izjava mogla reći ovako: 'Obrtnik Pero koji radi najbolje stvari? Ne, nisam ga našao na Internetu, znači da ne postoji!'

Imati jednog djelatnika koji je na raspolaganju potencijalnim kupcima 24 sata dnevno svaki dan u godini, koji ne ide na godišnji ili na bolovanje, koji se ne žali na punicu i ne traži povišicu – idealno. A Vaše Internet stranice su jedan takav djelatnik.

Osim što su Vaše stranice raspoložive svima čak i dok Vi spavate a u firmi nema nikoga tko bi se javio na telefon, čak i oni manje vični Internetu, koji možda nikad nisu čuli za Vas i Vaš obrt, ali koji trebaju baš Vašu uslugu ili proizvod, lako će pronaći Vaše Internet stranice i na jednostavan način dobiti sve potrebne informacije o Vašoj ponudi. Ima li bolje situacije od toga.

I što sada???

Kako bismo obrtnicima, prvenstveno sa područja Sisačko-moslavačke županije, pomogli u prezentaciji svojih usluga ili proizvoda, odlučili smo, u suradnji sa Obrtničkom komorom Sisačko-moslavačke županije, pokrenuti projekt izrade osnovnih Internet stranica svim zainteresiranim obrtnicima, po prihvatljivim cijenama s mogućnošću obročne otplate.

Naravno, neki će reći da je to puno, da susjedov klinac može to isto napraviti za puno manje novaca, i da se ne isplati. I mi ćemo se složiti sa tim. Jer, uvijek ima jeftinija ponuda. Ali je druga stvar što jeftinija ponuda znači u za Vas, što dobijete za svoje teško stečene novce.

Pogledajte što dobijete kod nas uračunato u cijenu:

 • Kompletnu pripremu oko registracije domene (ako već nemate, oblika 'ime-obrta.hr'), preseljenje i smještaj domene na našem serveru 12 mjeseci od datuma registracije ili od datuma preseljenja od drugog davatelja usluga hostinga.
 • Za Vaše Internet stranice već smo pripremili nekoliko univerzalnih predložaka, u koje možemo ukomponirati Vaš (postojeći) logo i boje koje najbolje predstavljaju Vaše poslovanje. Raspored elemenata na stranicama i sadržaj ovisi o tekstovima i slikama koje bi nam Vi morali osigurati, odnosno o onom što želite objaviti na Vašim Internet stranicama.
  Minimalni predloženi sadržaji bi bili: kratko o Vama (kratki tekst o povijesti obrta, uspjesima i rezultatima), ponuda (usluge, proizvodi), kontakt podaci (telefon, telefaks, e-mail, adresa sjedišta i/ili pogona i/ili prodajnog mjesta).
  Naravno, poštivat ćemo i Vaše želje, te prilagoditi broj i obim stranica stvarnim potrebama.
 • Uzimajući u obzir činjenicu da većina obrtnika nije vješta korištenju računala, i nema vremena za svakodnevno korištenje Interneta, a sve češći oblik komunikacije je e-mail (elektronska pošta preko Interneta), možemo ponuditi i uslugu posredovanja između Vašeg e-mail računa i Vas putem telefaksa ili prema dogovoru.

Kako to izgleda?

U cilju da Vam olakšamo izbor, a da istovremeno ponudimo i što povoljniju cijenu, pripremili smo nekoliko paketa usluga, koje Vam možemo ponuditi:

info web:

 • jedna stranica sa osnovnim informacijama o obrtu (logo, naziv, adresa,  kontakt telefon), popis djelatnosti, nekoliko slika, kontakt forma
 • unificirani grafički dizajn

static web:

 • namijenjen korisnicima koji imaju relativno malo sadržaja koji žele objaviti, i nemaju potrebu za čestim promjenama
 • unificirani grafički dizajn
 • do 15 statičnih stranica, sa Vašim tekstovima, slikama i katalogom proizvoda (do 50 proizvoda/usluga), kontakt forma
 • 3 besplatna dodavanja novih / promjene postojećih sadržaja (u prvih 12 mjeseci)

dynamic web:

 • namijenjen korisnicima koji žele sami uređivati stranicu, ili imaju potrebu za čestim promjenama
 • unificirani grafički dizajn
 • mogućnost samostalnog uređivanja izbornika i stranica (unos/promjena tekstova i/ili slika), samostalno ažuriranje kataloga proizvoda
 • uključuje module za izbornik, tekstove, vijesti, slike, katalog proizvoda
 • 3 besplatne intervencije u slučaju korisničke greške prilikom korištenja programskog rješenja.

Osim svega navedenog, možemo ponuditi unikatni dizajn za Vaše stranice, koji može uključivati flash animacije, grafičke elemente i sve ostalo što će Vaše stranice istaknuti u cijeloj gomili sličnih, a istovremeno omogućiti lakoću korištenja posjetiteljima. Cijena ovisi o Vašim dodatnim zahtjevima.

Također, prateći Vaše potrebe, u mogućnosti smo Vam ponuditi ostala grafička rješenja potrebna za vizualni identitet Vašeg poslovanje: vizit-karta, memorandum, kataloge, letke, plakate svih dimenzija. A sve što radimo za Vas ujednačeno je i vizualno povezano. Cijena ovisi o vrstama i naručenim količinama.
 

 
Website uptime monitoring service Host-tracker.com Website uptime monitoring Host-tracker.com
Copyright © 2007-2024 ČuBraD