ČuBraD

uslužni obrt

 
 

WEB razvoj

Baveći se razvojem raznih dinamičkih rješenja za objavu sadržaja na Internetu, u jednom smo trenutku došli do faze u kojoj je trebalo sve akumulirano znanje spojiti u jednu veliku cjelinu - okruženje za brz razvoj programskih rješenja za dinamičko održavanje sadržaja na WEB stranicama (poznat pod kraticom engleskog naziva "Content Managment System" ili CMS),

Kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u programiranju raznih internet rješenja (koristeći PHP i JavaScript kao osnovu, te AJAX tehnologiju i WEB 2.0 principe) i slušanje želja korisnika kreirali smo osnovu na temelju koje je izgrađen konceptualno potpuno novi pristup kako programskom rješenju tako i korisničkom dijelu sučelja. Ovakav model nam je omogućio brzo razvijanje modula prema korisnikovim željama, istovremeno osiguravajući da korisnik uvijek ima najjednostavniji mogući pristup sustavu za održavanje sadržaja svake objavljene stranice. Pri radu sa ovakvim rješenjem korisniku je potreban samo Internet preglednik i nešto osnovnog poznavanja rada sa popularnim tekstualnim editorima (npr. MS Word, ili OO.org Writer). Sve ostalo je toliko intuitivno da čak i početnici u korištenju računala mogu naučiti koristiti administracijsko sučelje u nekoliko minuta.

Za razliku od drugih, 'besplatnih' rješenja, i onih koji ta rješenja skupo naplaćuju uvjeravajući korisnike da stranice moraju biti ograničene odabranim CMS-om, naše rješenje se prilagođava svakom pojedinačnom zahtjevu, stvarajući jedinstveno oblikovani prostor koji na najbolji mogući način prezentira našeg korisnika.

Kako bi se i sami mogli uvjeriti u drugačiji pristup koji nudi naša verzija lakšeg održavanja WEB stranica, pripremamo demo stranice gdje će biti prezentirana većina mogućnosti koje možete očekivati izborom programskog rješenja kojeg mi nudimo.

Također, osim na stranicama koje trenutno gledate, na nekoliko slijedećih adresa možete pogledati kako to izgleda u primjeni:

 
 
Website uptime monitoring service Host-tracker.com Website uptime monitoring Host-tracker.com
Copyright © 2007-2024 ČuBraD